Pudasjärven optiikka


Näöntarkastukset ammattitaidolla

Näkö kannattaa tarkistaa, jos tuntuu, että näet huonosti tai sinulla on usein päänsärkyä. Jos sinulla on jo silmälasit tai piilolinssit näkö kannattaa tarkistaa optikolla säännöllisesti 1-2 vuoden välein. Optikolle voit tulla tarkistuttamaan näkösi, kun siltä tuntuu. Optikolle et tarvitse lääkärin lähetettä.  Tarvittaessa ohjaamme sinut silmälääkärin vastaanotolle tarkempiin tutkimuksiin. 

 

Pudäsjärven Optiikalla näöntutkimuksissa sinua palvelee optikko Mikko Vilppola. Hänellä on vuosien kokemus optikon työstä ja optikkonyrittäjänä toimisesta. Pudasjärven Optiikalla on näöntutkimusvälineet, joilla pystymme nopeasti ja tarkasti tutkimaan asiakkaan silmät ja näkökyvyn. Teemme myöskin työnäkötutkimuksia ja ajokorttitarkastuksia. Teemme myös lasten näöntutkimuksia.

Optikon palvelut

  • Näöntarkastukset

  • Työnäkötutkimukset

  • Ajokorttitarkastukset

  • Piilolinssitarkastukset

  • Lasten näöntutkimukset

Varaa aika optikon näöntutkimukseen soittamalla puh. 040 821 1819

Silmälääkärin vastaanotto Pudasjärvellä

Pääset helposti ammattitaitoisen silmälääkärin vastaanotolle Pudasjärven Optiikan tiloissa. Liikkeessämme pitää tällä hetkellä vastaanottoa kaksi silmätautien erikoislääkäriä. Silmälääkäri Lauri Pelkosen tai Merja Hurskaisen vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan näön lisäksi silmäsairauksiin liittyviä asioita. Silmälääkärin vastaanotolla hoituvat esim. silmänpohjatutkimukset ja silmänpaineenmittaukset. Seuraavat silmälääkärin vastaanottopäivät etusivulta.

Silmälääkärin palvelut

  • Näöntutkimukset

  • Silmänpohjantutkmukset

  • Silmänpaineenmittaukset

Varaa aika silmälääkärin tutkimuksiin soittamalla puh. 040 821 1819

Linssien reunahiontapalvelut

Jotta valittu kehys ja silmälaseihin tulevat linssit saadaan sopimaan toisiinsa, tarvitsee linssit hioa sopivan muotoisiksi. Liikkeessämme on reunahiontapalvelu, jolla tämä onnistuu. Reunahionta mahdollista myös uusien linssien hankkimisen ja sovittamisen vanhoihin kehyksiin. Tämä kannatta vain, jos vanhat kehykset ovat hyväkuntoisia. Joissain tapauksissa vanhat linssit voidaan siirtää myös uusiin kehyksiin.